Produk Kita


Produk HC Blow Molding kalebu ing ngisor iki:

1, dolanan plastik
2, Packaging wadhah
3, kothak piranti
4, Aksesoris peralatan medis
5, peralatan olahraga njaba ruangan
6, Slide anak
7, Isolasi barel
8, Lapangan Basket
9, Ketel Olahraga
10, drum lenga
11, tank banyu listrik
12, kab
13, hadiah dekorasi Natal
14, Dekorasi Halloween
15, Produk mburu kayata angsa, bebek lan kidang dll