OEM Customized Basketball Backboard Kanggo Sportsman Wall Mounted Basketball Stands Ing Simpenan

OEM Customized Basketball Backboard Kanggo Sportsman Wall Mounted Basketball Stands Ing Simpenan

Jotosan nyetak ring basket njero ruangan iku salah siji saka panas sale design.Our produk tembok breakaway profesional dipasang kanggo olahragawan karo kualitas dhuwur lan rega competitive. Kita ndhukung produk ngecor jotosan plastik khusus lan produk cetakan injeksi, kalebu desain cetakan lan nggawe cetakan. Kita uga nyedhiyakake penyemprotan, sablon, pad printing, lan macem-macem perawatan permukaan. Sembarang kapentingan utawa pitakon, pabrik HC® Blow Molding bakal menehi layanan sing paling apik.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sasaran tunggal kanggo pemain basket karo kanca perang, stand basket minangka salah sawijining produk utama. Kita ndhukung gambar desain ukuran sing disesuaikan kanthi kualitas lan rega murah. Pabrik cetakan jotosan HC® bisa nyedhiyakake ruangan njero ruangan kanggo bocah-bocah lan pigura basket diwasa abot, awet, bebas dipindhah, lan terjangkau. Blow molding basket stand digawe saka materi pp anyar, resistance ultraviolet, tau tiba mati, anti banyu, Kelembapan-bukti, ora warp. Sampeyan mung ngirim desain apa sing sampeyan goleki, kita pengin nggawe miturut panjaluk sampeyan. Lan kita uga duwe saham yen sampeyan menarik produk kita. Muga-muga bisa nggawe bisnis sing apik karo perusahaan sampeyan.


HC®Blow molded outdoor basket rack for Children Parameter (Spesifikasi)


Ukuran: kasedhiya kanggo ngatur Ukuran: kasedhiya kanggo ngatur Ukuran: kasedhiya kanggo ngatur Ukuran: kasedhiya kanggo ngatur

Werna: kasedhiya kanggo ngatur

Tipe Plastik: PP

Jeneng merek: OEM

Kemampuan sumber: 100000 Piece / Pieces saben sasi

HC® Blow Molding nyedhiyakake layanan OEM, kabeh spesifikasi bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan. HC® Blow Molding nyedhiyakake layanan OEM, kabeh spesifikasi bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan. HC® Blow Molding nyedhiyakake layanan OEM, kabeh spesifikasi bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.

HC®Blow nyetak rak basket ruangan kanggo Fitur lan Aplikasi Anak


Rak basket ruangan jotosan kanggo Bocah-bocah umume digunakake kanggo dalan, hotel, subway, restoran, bangunan, stasiun lan papan umum liyane sing kudu ngelingake para pejalan kaki supaya menehi perhatian.

Rak basket ruangan HC® Blow molded kanggo Rincian Anak


HC® Blow Molding pabrik wis luwih saka 10.000 kothak lokakarya standar lan majeng majeng gedhe jotosan ngecor mesin 12 set lan majeng mesin injeksi ngecor gedhe 12 set kang ngidini kita kanggo gawé 6g kanggo 25kg saben produk siji. Kita fokus kanggo ngasilake produk jeblugan lan injeksi plastik skala Tengah kayata dolanan plastik gedhe, wadhah kemasan, kothak alat, aksesoris peralatan medis, peralatan olahraga ruangan, slide Anak, tong isolasi,  stand basket, ketel olahraga, drum minyak, Natal lan dekorasi Halloween,Mburu decoy kayata goose, bebek lan kidang etc. Kita mrodhuksi wis digunakake saka industri beda ing saindhenging donya. Kita bisa njupuk produk saka konsep kanggo kapal kabeh miturut kabutuhan.


Hot Tags: Stand Basket Mini Wall Mounted Kanggo Bingkai Hoop Basket Indoor Dewasa Anak, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Kualitas, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept