• China Blow Molded Tool Cases Factory
  • Suppliers Toys Nyetak jotosan
  • Blow Molding Plastic Pontoon Floating Dock Pabrik lan Suppliers
  • #

HC Blow Molding Manufacturing Factory didegaké ing taun 1995, HC Blow Molding Factory wis melu produksi bagian blow molding sajrone 26 taun, Kita wis lulus audit pabrik saka BSCI. Kita ngrancang lan ngasilake produk cetakan plastik lan produk cetakan injeksi, kalebu desain cetakan lan nggawe cetakan. Kita uga nyedhiyakake penyemprotan, sablon, percetakan pad, lan macem-macem perawatan permukaan. Kita fokus kanggo ngasilake produk pukulan plastik lan injeksi skala Tengah-Gedhe kayata dolanan plastik,jotosan nyetak Toys, jotosan nyetak alat kasus, jotosan ngecor ember, wadhah kemasan, kothak alat, aksesoris peralatan medis, peralatan olahraga ruangan, slide Anak, barel insulasi, stand basket, ketel olahraga, drum minyak, cangkang tangki banyu listrik, hadiah dekorasi Natal, dekorasi Halloween, Produk mburu kayata angsa, bebek lan kidang lsp.

Waca liyane