Pasar Produksi


Kita duwe pelanggan saka pasar domestik lan pasar jaban rangkah. Manajer Pabrik HC Blow Molding duwe katrampilan komunikasi sing apik lan layanan sing apik. Pasar penjualan utama kami:

Pasar domestik 20%

Amérika Kidul 15%

Amerika Utara 20,00%

Eropa lan Inggris 20,00%

Asia: 15%

Liyane: 10%