Blow Molding Road Cone Warning Sign
  • Blow Molding Road Cone Warning SignBlow Molding Road Cone Warning Sign
  • Blow Molding Road Cone Warning SignBlow Molding Road Cone Warning Sign
  • Blow Molding Road Cone Warning SignBlow Molding Road Cone Warning Sign
  • Blow Molding Road Cone Warning SignBlow Molding Road Cone Warning Sign
  • Blow Molding Road Cone Warning SignBlow Molding Road Cone Warning Sign

Blow Molding Road Cone Warning Sign

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi tandha Warning Cone Blow Molding Road. HC Blow Molding Manufacturing Factory netepi prinsip "kualitas iku urip", kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas sing paling apik, rega sing paling kompetitif, layanan sawise-sales kelas siji.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


HC iki & reg; Blow Molding Road Cone Warning Sign hard lan awet, Iku kualitas dhuwur lan rega apik. Blow Molding Road Cone Warning Sign digawe saka bahan pp anyar, lan kalebu tahan UV, ora gampang luntur, lan anti banyu, tahan kelembapan kanggo panggunaan ruangan, ora bakal luntur. bisa dicithak tembung utawa gambar ing permukaan kanggo nyukupi kabutuhan klien sing beda-beda. Kabeh wangun, dimensi lan warna kasedhiya kanggo disesuaikan miturut panjaluk sampeyan lan bisa disesuaikan karo merek sampeyan kanthi rega grosir, Wektu timbal yaiku 30 dina sawise sampeyan konfirmasi rincian.

HC & reg; Blow Molding Road Cone Warning Sign Parameter (Spesifikasi)

Ukuran: kasedhiya kanggo ngatur
Werna: kasedhiya kanggo ngatur
Tipe Plastik: PP
Jeneng merek: OEM
Kemampuan sumber: 100000 Piece / Pieces saben sasi
HC & reg; Blow Molding nyedhiyakake layanan OEM, kabeh spesifikasi bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan sing beda.


Fitur Tandha Peringatan Kerucut Dalan HC® lan Aplikasi

Blow Molding Road Cone Warning Sign umume digunakake kanggo dalan, hotel, subway, restoran, bangunan, stasiun lan papan umum liyane sing kudu ngelingake para pejalan kaki supaya menehi perhatian.

HC & reg; Blow Molding Road Cone Warning Sign Details

HC & reg; Pabrik jotosan Molding wis luwih saka 10.000 kothak lokakarya standar lan dhewe majeng mesin jotosan gedhe ngecor 12 set lan majeng mesin injeksi ngecor gedhe 12 set kang ngidini kita kanggo gawé 6g kanggo 25kg saben produk siji. Kita fokus kanggo ngasilake produk jeblugan lan injeksi plastik skala Tengah kayata dolanan plastik gedhe, wadhah kemasan, kothak alat, aksesoris peralatan medis, peralatan olahraga ruangan, slide Anak, tong isolasi, stand basket, ketel olahraga, drum minyak. , Dekorasi Natal lan Halloween, Pamburu mburu kayata angsa, bebek lan rusa lan sapiturute. Prodhuk kita wis digunakake saka industri sing beda-beda ing saindenging jagad. Kita bisa njupuk produk saka konsep kanggo kapal kabeh miturut kabutuhan.




Hot Tags: Blow Molding Road Cone Warning Sign, Grosir, Tuku, Customized, Quality, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China